CINE SUNTEM?

Fratelli Autogaz este Unic Importator si Distribuitor al instalatiilor Fratelli si Logas in Romania.

Domeniul principal de activitate al Fratelli Autogaz este importul, exportul, distributia si montarea instalatiilor de gaz pentru autoturisme, oferind o garantie de 24 de luni fara limita de kilometri, cat si post garantie.

De 15 ani construim o echipa care prin munca, perseverenta si calitate si-a creat o retea de dealeri pe teritoriul Romaniei cu care colaboram si in prezent, si cu care am reusit sa ajungem la un numar de peste 250.000 de masini echipate cu instalatiile noastre GPL, cat si o fructuoasa colaborare cu magazinele Dedeman, Carrefour, Metro si Mr. Bricolage.

Reteaua noastra de dealeri se extinde de la o zi la alta pe intreg teritoriul Romaniei, fapt ce reliefeaza fiabilitatea produselor oferite de societatea noastra.

Lumea in care va invitam este una a performatei si a invingatorilor!

EXPERIENTA

Avem peste 15 de ani de experienta in domeniul instalatiilor GPL auto. Suntem printre primele companii din tara care au montat instalatii GPL.

Din această experienta am invatat ca niciodata nu trebuie sa faci un compromis in ceea ce priveate calitatea si am ales in acest sens instalatiile GPL Fratelli. Am ales pe cel care ne-a multumit pe deplin. Am ales liderul mondial al instalatiilor GPL pentru ca am fost interesati ca toate componentele unei instalatii GPL sa fie fabricate unitar. Sa fie testate unitar si sa ne bucuram tot timpul de suport tehnic. Am inceput cu clasicele instalatii GPL pentru masini cu carburator si acum comercializam pentru cele mai moderne motoare cu injectie multipunct.

Instalatii GPL Fratelli

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este sa devenim o companie mare si sa construim relatii pe termen lung cu clientii nostri, relatii bazate pe incredere si respect. Aceasta este promisiunea noastra catre clientii nostri ca si dupa montajul instalatiei GPL, acestia sa beneficieze in continuare de servicii la cele mai inalte standarde de calitate.