Termeni si Conditii

Compania care administreaza site-ul https://www.fratelliautogaz.ro, denumit in continuare fratelliautogaz, este S.C. Fratelli Autogaz S.R.L., numita in continuare Fratelli Autogaz SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11220/2013 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO32224065.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Fratelli Autogaz SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului fratelliautogaz.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Fratelli Autogaz SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Fratelli Autogaz SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Nota de informare pentru prelucrarea datelor personale

La 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Regulamentul„). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa Va informam cum protejam datele dumneavoastra personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.
Conform noilor reglementari legale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC Fratelli Autogaz SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.

Nota noastra de informare va produce efecte de la 25.05.2018

a. CE DATE PERSONALE PRELUCRAM

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele Dvs. de identificare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dvs. sau din alte surse atunci cand devii clientul nostru, sau cand folosesti produsele sau serviciile noastre.

b. DE CE SI CUM PRELUCRAM DATELE PERSONALE

Colectam datele personale direct de la dvs intrucat acestea sunt necesare onorarii comenzii lansate catre societatea noastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe site-ul societatii a comenzii dvs. si prelucrarii ei.
Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a va furniza produse sau pentru a va oferi asistenta cu privire la finalizarea unei comenzi (daca este cazul), de a va identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare sau in scop de marketing, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care vi le oferim, pentru a preveni si combate fraudele sau activitatilile ilegale, etc. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor sau comenzilor lansate catre noi, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, dupa caz, pe consimtamantul tau daca ti-ai manifestat optiunea in acest sens.
Informatiile înregistrate sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Serviciul Comercial si Serviciul Contabilitate- Baze de Date din cadrul firmei Fratelli Autogaz SRL si Consultanta in Afaceri.

Pentru a va putea oferi produse si servicii cat mai apropiate de interesele dvs, putem prelucra date personale care permit identificarea preferintelor si/sau a necesitatilor dvs, inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana. Pentru aceasta, respectiv pentru comunicarile de marketing direct, vom tine intotdeauna cont de optiunile tale.

c. CARE SUNT DREPTURILE DVS.

Pe langa drepturile existente, dupa intrarea in vigoare a regulamentului, mai aveti unele drepturi aditionale. Iata lista completa:
SUNT DREPTURILE DVS. SI CUM POT FI EXERCITATE
• Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
• Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
• Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
• Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
• Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
• Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
• Dreptul de a depune plangere – poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
• Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
• Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

d. COMUNICAM DATELE TALE PERSONALE CATRE ALTI DESTINATARI?

Pentru a-ti oferi servicii cat mai competitive, pentru a executa tranzactiile pe care le initiezi, pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime este posibil sa transmitem datele tale personale catre autoritati publice, organe judiciare, executori judecatoresti din Romania asigurandu-ne insa intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor tale (spre exemplu, clauze contractuale standard, existenta unor reguli corporatiste obligatorii etc).

e. CAT TIMP PRELUCRAM DATELE TALE PERSONALE ?

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale, si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in in domeniu.

Iti poti exercita toate drepturile mai mentionate, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru din Bucuresti, Șoseaua Chitilei 83, București 012384, România sau pe adresa de E-mail, la: contact@fratelliautogaz.ro. In plus, am numit un Ofiter pentru Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior mentionate.

De asemenea, ne poti suna oricand si cere mai multe detalii la numerele de contact: +40 216 680 756 / +40 731 475 475.

3. Accesul la informatiile de pe site

Fratelli Autogaz SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul fratelliautogaz.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Fratelli Autogaz SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

4. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Fratelli Autogaz SRL nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Fratelli Autogaz SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Fratelli Autogaz SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective. Din acest motiv, Fratelli Autogaz SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul fratelliautogaz, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Fratelli Autogaz SRL raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale prin intermediul atelierelor sale agreate pe teritoriul Romaniei care au efectuat montajul. Lista atelierelor este mentionata in cartea de garantie. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Fratelli Autogaz SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Fratelli Autogaz SRL de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul Fratelli Autogaz SRL nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

5. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate in lei NU includ TVA (19%), si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

6. Limitarea raspunderii pentru livrare si Montaj

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Fratelli Autogaz SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

LIVRAREA ESTE GRATUITA DACA COMANDA DEPASESTE SUMA DE 350 lei.

Fratelli Autogaz SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Fratelli Autogaz SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

7. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Fratelli Autogaz SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Fratelli Autogaz SRL la adresa de e-mail contact@fratelliautogaz.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Fratelli Autogaz SRL .Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, Fratelli Autogaz SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

8. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

9. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul fratelliautogaz.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Fratelli Autogaz SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Fratelli Autogaz SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Fratelli Autogaz SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Fratelli Autogaz SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

10. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul fratelliautogaz.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Fratelli Autogaz SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Fratelli Autogaz SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului fratelliautogaz.ro.

Fratelli Autogaz SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul fratelliautogaz.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

11. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris Fratelli Autogaz SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau (conform OUG 34/2014), in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

12. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe fratelliautogaz sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.